Ontdek De Formule Waarmee Ik Meer Dan €45.000,- Omzette Met De Verkoop Van 1 Simpel Ebook.
Verruit De Meest Laagdrempelige Methode Voor Een Extra Inkomstenbron Via Internet...

Bekijk nu de video voor deze offline gaat...

Nog slechts...

00
Dagen
.
 
00
Uren
.
 
00
Minuten
.
 
00
Seconden

You missed out!

Dit is wat jij krijgt

De splinter nieuwe online cursus eBook Inkomsten 
bestaat uit de volgende 
7 modules

 • Verkoopbaar eBook Onderwerp Formule
 • eBook Outline Shortcut Aanpak
 • Fasttrack eBook Schrijfmethode
 • Salesgericht eBook Design
 • Complete eBook Salesproces
 • Schaalbare eBook Verkoop Geheimen
 • Secrets Uit De Praktijk
00
Dagen
.
 
00
Uren
.
 
00
Minuten
.
 
00
Seconden

You missed out!

Toegang tot vier bonus sessies met een totale waarde van € 999,-

 • Winstgevende Prijzen: Speciale bonussessie over het maximaleren van je eBook omzet, simpelweg door de optimale prijs te vragen + hoe dit te achterhalen workshop t.w.v. €250
 • Winstgevende Titels: De titel maakt de meeste impact op het gebied van verkoop van je eBook. In deze speciale sessie duikt Michiel met je in hoe je het maximale verkoop-voordeel haalt uit het op de juiste manieren opbouwen van je titel. Deze workshop heeft een losse waarde van €199
 • Traffic voor eBooks: Zonder bezoekers die willen kopen is alles voor niets. Daarom duikt Michiel met je in verreweg de snelste manier om aan een lading gratis bezoekers te komen die je verkooppagina overspoelen en met hun portemonnee zwaaien om je eBook te bemachtigen. Los is deze sessie alleen al €300 waard.
 • Ads voor eBooks: Michiel is een autoriteit op het gebied van adverteren op Sociale Media en heeft meer dan 2,5 Miljoen euro aan zijn eigen campagnes uitgegeven. In deze sessie trekt hij de doeken weg en laat de ingrediënten van succesvolle eBook advertenties zien. Deze sessie heeft een losse verkoopwaarde van €250
00
Dagen
.
 
00
Uren
.
 
00
Minuten
.
 
00
Seconden

You missed out!

Een maand gratis toegang tot de Barrière Brekers

Onderdeel 1: Barriere Brekers Online Ondernemers community

In onze online community kun je connecten met andere like-minded internet ondernemers. Je kunt sparren over je ideeën en van elkaar leren. Je kunt als buddy’s koppels vormen voor accountability, en je kunt gebruikmaken van de collectieve ervaring van de groep in plaats van voor ieder hobbeltje zelf het wiel opnieuw uit te moeten vinden.

Onderdeel 2: Live coaching en vragen sessies

Regelmatig organiseren we live Q&A sessies waar je terecht kunt met al je vragen en waar we je hands on vooruit helpen bij het maken en verkopen van je eBook. Technische vragen, sales, teksten, overtuigen, het komt allemaal aan bod!

Onderdeel 3: Software pakket bestaande uit o.a.

 1. 1
  Gratis Premium Landingpage software met toegang tot onze winnende eBook verkoop pagina’s zodat je jouw eBook binnen enkele minuten online kunt zetten zonder je met website techniek bezig te houden
  Wij installeren de software op je website en maken onze winnende pagina designs voor jou beschikbaar
 2. 2
  .Gratis premium test systeem voor het uitvoeren van prijstests voor je eBook om zo de meest winstgevende prijs te bepalen.
 3. 3
  Gratis High Level Automatiseringstraining met bijbehorende software om de promotie van je eBook 1x in te stellen en daarna los te laten. Gratis lead generatie software, om je website in een automatische leadmachine te veranderen die als een magneet kopers voor je eBook gaat aantrekken
 4. 4
  Gratis review verzamel software om geautomatiseerd eBook reviews in te winnen zonder hier zelf uren in te stoppen en achter je klanten aan te moeten…
 5. 5
  Gratis online leeromgeving software voor het toevoegen van online materiaal met een eenvoudig systeem voor geven en ontnemen van toegang aan klanten.
 6. 6
  Gratis cover design software voor het snel en gemakkelijk maken van de perfecte eBook covers


Onderdeel 4: Selectie Business trainingen

Als Barrière Brekers lid krijg je automatisch toegang tot een selectie van de beste online business trainingen van Michiel om je zo snel mogelijk te helpen in de groene cijfers te komen met je eigen onderneming.

 

Normaal gesproken betaal je voor alleen al de software licenties meer dan 250 euro per maand

Deze zijn inclusief in je Barriere Brekers lidmaatschap, en dat kost normaal gesproken slechts 97 euro per maand.

Maar nu, speciaal vanwege deze black friday deal en de pre-release van eBook inkomsten, bieden we je niet alleen een maand gratis toegang tot alles wat onderdeel is van de Barrière Brekers, maar verlagen we ook nog eens je maandtarief als je besluit lid te blijven. Je betaalt dan in plaats van 97 euro per maand, slechts 49 euro. Dit is een lock-in dus we verhogen dit bedrag na je inschrijving nooit meer.


Maak nu gebruik van deze unieke Black Friday aanbieding en betaal nu slechts €97,-

Wil jij in slechts 7 dagen tijd je eigen verkoopbare eBook online wil zetten, en je wil gebruik maken van het meest scherpe aanbod op dit gebied wat je ooit gaat vinden.

En je wil daarbij een maand lang gratis alle ondersteuning en tools ontvangen en onderdeel uitmaken van de snelst groeiende ondernemers community van Nederland.

Klik dan nu op de button hieronder, schrijf je in en ontvang direct toegang tot de online cursus, eBook inkomsten zodat jij je vandaag al in de richting van je eerste eBook verkopen kunt gaan bewegen.

00
Dagen
.
 
00
Uren
.
 
00
Minuten
.
 
00
Seconden

You missed out!

© 2024, Online Marketing Solutions