DISCLAIMER: Genoemde resultaten tijdens het webinar en op deze pagina zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring. De gemiddelde persoon die aan zelfstudie doet behaalt nauwelijks of geen resultaat. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring, werk-ethiek en inzet. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico’s naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.
OVER DE TRAINING: Aan het einde van de training doe ik een aanbod aan alle deelnemers om deel te nemen aan mijn betaalde online marketing training. Dit is echter volledig vrijblijvend. De training duurt ongeveer 90 minuten en je kunt ten alle tijden probleemloos vertrekken zonder op het aanbod in te gaan. De inhoud van de training is concreet en direct toepasbaar voor je in je eigen onderneming, ook wanneer je niet op het aanbod ingaat.
Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?