13 juni

0 comments

Dit is waarom je nog steeds geen omzet maakt met jouw sales tunnel.In deze aflevering wil ik echt iets belangrijks met je gaan delen, want dit is er één waar zoveel mensen met hun neus bovenop stoten en dan niet langskomen.

Oké, als jij worstelt met zorgen dat je salesfunnel live komt en zorgen dat er daadwerkelijk omzet uit voortvloeit en je merkt dat het je steeds niet lukt en je merkt dat het steeds een stip aan de horizon blijft.

Dan wil ik je nu iets laten zien wat je een beetje een inzicht geeft over wat er achter die horizon ligt en wat ervoor zorgt dat die salesfunnel dat verkoop traject een daadwerkelijk succes wordt en er daadwerkelijk hoge omzetten uit kunt gaan halen.

Dat zit hem in één hele belangrijke realisatie en dat gebeurt allemaal in je hoofd.Zijn dit vraagstukken waar je zelf last van hebt? Herken jij deze dingen waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Misschien is het een kwestie van schaalbaarheid, wat jou telkens niet lukt. Je loopt tegen grenzen aan van de groei van je bedrijf en je hebt daar misschien wat hulp bij nodig.

Dan is deelname aan een van mijn trajecten misschien een goede oplossing. Ga dan naar onlineomzet.com/interesse. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?