27 december

0 comments

Een kijkje achter de schermen bij een van mijn eigen bedrijvenIn deze podcast aflevering laat ik je een kijkje nemen bij een van mijn eigen bedrijven in de culturele sector.

Een bedrijf met meerdere tonnen omzet per jaar!

In dit geval gaat het om een online gitaar school die samen met twee compagnons heb uitgebouwd in de afgelopen jaren.In mijn podcasts praat ik heel veel over digitale producten. Hierbij denken mensen al gauw aan coaching, programma's, cursussen over money making offers....

Eigenlijk altijd een beetje in hetzelfde straatje. En mensen zien vaak niet in dat je niet per se in één van die nichemarkten hoeft te opereren om succesvol en winstgevend een volledig geautomatiseerd internetbedrijf te runnen.

Dit wordt één van een serie. Ik ga de komende tijd meerdere onderdelen van dit bedrijf aan je laten zien, zodat het plaatje in je hoofd compleet wordt van hoe zo'n bedrijf er nou precies uit kan zien en hoe dat nou allemaal in elkaar steekt.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?