20 maart

0 comments

EXTRA: Open Q&A sessie Corona CrisisTijdens deze extra ingelaste Q&A konden ondernemers inschrijven en hun vragen en twijfels in deze moeilijke tijden aan me voorleggen. In deze sessie ga ik dieper in op wat ik zelf doe tijdens deze situatie om mijzelf en mijn bedrijven gezond te houden.

Ook deel ik welke kansen en mogelijkheden ik zie en hebben we het over welke oplossingen er voor de meeste ondernemers die getroffen worden binnen handbereik zijn.

Als je met deze video geholpen bent, laat dan een reactie achter onderaan deze pagina.

Veel succes de komende tijd!

Michiel


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?