24 mei

0 comments

De fundering die niet mag ontbreken in een digitaal functionerend bedrijfIn de wereld van online marketing focussen we ons ontzettend veel op sales en marketing. Daarbij komt je product al gauw om de hoek kijken.

Maar wat is er eigenlijk nog meer belangrijk in een geheel digitaal functionerend bedrijf? 

Door de populariteit van een aantal kanten van de online marketing merk ik dat er veel ondernemers zijn die dat als de hele onderneming gaan beschouwen. Maar er zijn nog een aantal hele cruciale ingredienten die nodig zijn om het succes op de lange termijn te garanderen. 

In deze aflevering loop ik door deze verschillende onderdelen heen die een digitaal bedrijf nodig heeft om succes te functioneren. Dit zijn de onderdelen die als het ware een schil vormen rondom jouw producten en marketing.

Deze schil zorgt ervoor dat jij een coherent en functionerend bedrijf kunt neerzetten. En het dát geheel dat je uiteindelijk kunt laten groeien en opschalen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?