Je eigen winstgevende digitale product maken en verkopen in drie weken tijd...

Tijdelijk aanbod geldig tot zondagnacht 00.00 uur...

GaDigitaal©

4,89/5 sterren (466 reviews)


 • Premium Online Videocursus
 • High value product creatie
 • Verkopen Op Schaal Praktijk-secrets
 • Bonus #1: Twee coachingcalls
 • Bonus #2: Traffic Geheimen
 • Bonus #3: Mindset Modules
 • Bonus #4: Ontbrandingstraject

€ 1.000,-

Of 3  termijnen van € 333,33

Wat is het GaDigitaal programma? 

GaDigitaal is een online videocursus waarin je in 3 weken leert hoe jij je eerste winstgevende digitale product, zoals een cursus of eBook kunt maken en lanceren.

Ontdek hoe je met jouw kennis of ervaring een inkomen kunt verdienen zonder hiervoor je tijd te moeten verruilen voor geld. 


Voor wie is GaDigitaal?

GaDigitaal is bedoeld voor iedereen die zijn kennis of ervaring wil gebruiken om een inkomen te verdienen zonder hiervoor zijn tijd te moeten verruilen voor (vaak te weinig) geld.


In plaats daarvan maken we van jouw kennis of ervaring een digitaal product, zoals een videocursus, audioprogramma of eBook, wat we vervolgens op schaal kunnen verkopen zonder dat de tijd die dit je kost meegroeit.


Met GaDigitaal bereik je het belangrijkste wat de 21e eeuw ons kan bieden: Vrijheid...

Wil jij leren?

 • Hoe je zonder kennis en ervaring in 3 weken tijd een winstgevend digitaal product in de markt kunt zetten, zoals eBooks, videocursussen of audioprogramma's.
 • Hoe je een onderwerp voor jouw digitale product kunt kiezen waarmee je jezelf er van te voren al van verzekerd dat mensen het willen kopen
 • Hoe je ervoor zorgt dat je klanten jouw digitale product als superwaardevol gaan zien en er graag hoge bedragen voor betalen
 • Hoe je ervoor zorgt dat je klanten daadwerkelijk resultaat behalen met jouw digitale product waardoor ze je ambassadeurs worden en je nog meer verkoopt.
 • Hoe je dit alles VOLLEDIG automatiseert en daarmee jouw tijd en vrijheid terugwint.
 • Hoe jij je eerste omzet kunt halen met je eigen online kennis of informatie product

Hoe Werkt GaDigitaal?

GaDigitaal is zelf ook een digitaal programma. Het is een mooi voorbeeld waar je zelf naartoe kunt werken. In het GaDigitaal traject ontdek je stap voor stap het geheim waarmee jij je eigen succesvolle digitale informatie product maakt en lanceert. 


Door de onderdelen te volgen werk je in drie weken tijd door het programma heen. Je hebt dan je eerste digitale product af en gelanceerd en je begint met verkopen.


Programma Inhoud

Zodra je ingeschreven bent krijg je direct toegang tot: (Klik om uit te vouwen)

Deel 1: Win voor het begin (Klik voor meer info)

In de eerste module ontdek je wat het verschil maakt tussen de meeste digitale producten, en digitale producten die meer dan een miljoen euro opbrengen in verkopen.


Je komt er meteen achter dat je helemaal aan het startpunt de belangrijkste beslissingen moet maken.

Maak je de verkeerde, dan verdoem je jouw product om te falen.


Dat voorkomen we met "Win Voor Het Begin"

 • Sessie 1 - Introductie - 3 lessen
 • Sessie 2 – Win voor het begin - 5 lessen 
 • Sessie 3 – Het probleem van de klant - 2 lessen
 • Sessie 4 – Het resultaat concreet maken - 1 les

Deel 2: High value product creatie (Klik voor meer info)

In deel twee ontdek je hoe je van jouw kennis en ervaring een product maakt wat die kennis niet alleen overbrengt, maar deze ook SUPERWAARDEVOL maakt.
Met de inhoud van onderdeel twee maak je van je digitale product iets waar je klant veel geld voor over heeft. Iets wat de meeste kennisondernemers niet lukt.


Na dit onderdeel is je waardevolle product klaar voor de automatische verkoop!

 • Sessie 1 - Jouw oplossing opdelen - 6 lessen
 • Sessie 2 – De vier leermethodes - 5 lessen
 • Sessie 3 – Scripten - 6 lessen
 • Sessie 4 – Indelen en opnemen - 2 lessen
 • Sessie 5 – Alles over audio video en techniek - 5 lessen
 •  Sessie 6 – Alles over online leeromgevingen - 10 lessen

Deel 3: Verkopen Op Schaal (Klik voor meer info)

In deel drie ontdek je hoe je een machine bouwt die jouw digitale product aan de lopende band, geautomatiseerd verkoopt.

Dat betekent letterlijk dat jij het werk maar 1x hoeft te doen, hierna neemt jouw automatische verkoopsysteem (ik noem het de verkooprobot) het van je over. Dit is het laatste wat nodig is om je tijd los te koppelen van je inkomen. Zonder automatische verkoop, geen inkomsten.
Dit is waar de meeste ondernemers op stuklopen. In dit onderdeel zit 13 jaar ervaring van het bouwen van meerdere miljoenen bedrijven gegoten. Het zijn de "praktijk-secrets" die je nergens anders tegenkomt.

Volg de stappen uit dit onderdeel en jouw digitale product begint met verkopen, terwijl jouw agenda steeds leger wordt...

 • Sessie 1 - De aandacht grijpen - 4 lessen
 • Sessie 2 – Optins en emails - 3 lessen 
 • Sessie 3 – Je perfecte aanbod - 4 lessen
 •  Sessie 4 – Alles over verkeer - 4 lessen

Dit speciale aanbod van

GaDigitaal© verloopt over

4,89/5 sterren (466 reviews)


Maak nog eenmalig gebruik van de mogelijkheid om deel te nemen aan het GaDigitaal traject. Na zondag 00.00 uur verloopt deze aanbieding definitief. Bij deze speciale aanbieding ontvang je nu bovendien ook gratis toegang tot het Ontbrandingtraject.

€ 1.000,-

Of in 3 gelijke termijnen van € 333,33

Resultaten

GaDigitaal is het meest succesvolle programma in zijn soort in Nederland/België.Iedere dag ronden meer deelnemers het programma af en proeven de vrijheid die het internet je in de 21e eeuw kan bieden.


De meest deelnemers halen tussen de 750 en 2500 euro per maand uit hun digitale bedrijf, onze recordhouder piekte met 60.000 euro per maand. Dit zijn dan wel geen garanties, maar het geeft je een beeld van wat mogelijk is.

Wat krijg je precies?

Dit is wat je krijgt zodra je inschrijven voltooid is:

Win Voor Het Begin (T.W.V. €1000,-)

De Win Voor Het Begin trainingen vormen de ruggengraat van je verkoopbare digitale product. 


De meeste digitale producten verkopen slecht. In dit onderdeel maak jij het verschil tussen een faal-product en een miljoenen-product...


High Value Product Creatie (T.W.V. €1000,-)

Het "High Value Product Creatie" onderdeel maakt dat jouw digitale product straks niet alleen goed verkoopt, maar ook nog eens voor hogere bedragen.


Wat maakt het verschil tussen een digitaal product van 19,99 en een product van 2500 euro? Daar kom je achter in dit onderdeel


Verkopen op schaal (T.W.V. €1000,-)

Dit onderdeel koppelt jouw tijd los van je inkomen. Je In dit onderdeel ontdek je hoe je een geautomatiseerde machine bouwt waarmee jij je eerste online omzet mee realiseert. 


Met dit geautomatiseerde verkoop systeem verkoop jij je digitale informatie product eenvoudig aan de lopende band. 

Extra Bonus:

Bonus #1: Twee online kickstart sessies (T.W.V. €299,-)

Om er zeker van te zijn dat jij een vliegende start maakt en de kennis hebt waarmee jij een stevige basis hebt om je online omzet te generen. Ontvang je nu als deelnemer van GaDigitaal ook twee coaching sessies.

Bonus #2: Traffic Geheimen (T.W.V. €499,-)

In deze gloednieuwe workshop die Michiel gaf aan zijn mastermind leden, laat hij je zijn eigen traffic geheimen zien die het levensbloed van zijn ondernemingen vormen. (nergens anders verkrijgbaar)


Bonus #3: Mindset Modules (T.W.V. €299,-)

Deze unieke "ondernemers mindset" training gaf Michiel aan een selecte groep high-level klanten. Hierin ontdek je wat er echt schuilt in het gedrag van een topondernemer en hoe je mindset je inkomen grotendeels bepaald.


Bonus #4: Exponentiële Omzet Ontbrandingstraject (T.W.V. €997,-)

Je krijgt toegang tot het volledige premium online marketing programma. Het ontbrandingstraject bevat alles wat je nodig hebt om je online verkopen te laten aanvangen en je omzet van de grond te krijgen.


Totale Waarde:

€5094,-

Klantreacties uit de community

GaDigitaal©

4,89/5 sterren (466 reviews)


Normaal €5094,-

Tijdelijk €1.000,-

Of 3 termijnen van € 333,33

Aanbod verloopt over

Reacties van deelnemers

4,89/5 sterren (466 reviews)

Tijdelijk workshop aanbod
GaDigitaal© verloopt over

4,89/5 sterren (466 reviews)


€1.000,-

Of 3 termijnen van € 333,33

© 2022 Online Marketing Solutions