Je eigen winstgevende Digitale Product maken en verkopen in drie weken tijd...

GaDigitaal©

4,89/5 sterren (466 reviews)


 • Premium Online Videocursus
 • Maandelijkse implementatiemiddag
 • Wekelijkse groepscoachingscalls
 • High level ondernemers community
 • Bonus #1: Mindset Modules
 • Bonus #2: Traffic Geheimen
 • Bonus #3: 6 Maanden Barrière Brekers Lidmaatschap inclusief

€297,-

€997 normale prijs

Aanbod verloopt over


Het GaDigitaal Programma

GaDigitaal is een traject bestaande uit een videocursus, wekelijkse live Q&A sessies, maandelijkse implementatiesessies en een community van succesvolle digitale ondernemers.


Tijdens het traject leer je hoe je succesvol je eerste winstgevende digitale product, zoals een cursus of eBook kunt maken en lanceren.Voor wie is GaDigitaal?

GaDigitaal is bedoeld voor iedereen die zijn kennis of ervaring wil gebruiken om een inkomen te verdienen zonder hiervoor zijn tijd te moeten verruilen voor (vaak te weinig) geld.


In plaats daarvan maken we van jouw kennis of ervaring een digitaal product, zoals een videocursus, audioprogramma of eBook, wat we vervolgens op schaal kunnen verkopen zonder dat de tijd die dit je kost meegroeit.


Met GaDigitaal bereik je het belangrijkste wat de 21e eeuw ons kan bieden: Vrijheid...Hoe Werkt GaDigitaal?

GaDigitaal is zelf ook een digitaal programma. Het is een mooi voorbeeld waar je zelf naartoe kunt werken. Het bestaat uit 4 kernonderdelen:

1. De 3 modules van de videocursus

2. Wekelijkse live Q&A sessies

3. Maandelijkse implementatiemiddagen

4. High level ondernemers community


Door deze onderdelen te volgen werk je in drie weken tijd door het programma heen. Je hebt dan je eerste digitale product af en gelanceerd en je begint met verkopen.Programma Inhoud

Zodra je ingeschreven bent krijg je direct toegang tot: (Klik om uit te vouwen)

Deel 1: Win voor het begin (Klik voor meer info)

Deel 2: High value product creatie (Klik voor meer info)

Deel 3: Verkopen Op Schaal (Klik voor meer info)


Tijdelijk webinar aanbod

GaDigitaal© verloopt over

4,89/5 sterren (466 reviews)


Normale prijs €997


nu €297,-

Resultaten

GaDigitaal is het meest succesvolle programma in zijn soort in Nederland/België.


Iedere dag ronden meer deelnemers het programma af en proeven de vrijheid die het internet je in de 21e eeuw kan bieden.


De meest deelnemers halen tussen de 750 en 2500 euro per maand uit hun digitale bedrijf, onze recordhouder piekte met 60.000 euro per maand. Dit zijn dan wel geen garanties, maar het geeft je een beeld van wat mogelijk is.


Wat krijg je precies?

Dit is wat je krijgt zodra je inschrijven voltooid is:

Win Voor Het Begin (T.W.V. €1000,-)


De Win Voor Het Begin trainingen vormen de ruggengraat van je verkoopbare digitale product. 


De meeste digitale producten verkopen slecht. In dit onderdeel maak jij het verschil tussen een faal-product en een miljoenen-product...High Value Product Creatie (T.W.V. €1000,-)


Het "High Value Product Creatie" onderdeel maakt dat jouw digitale product straks niet alleen goed verkoopt, maar ook nog eens voor hogere bedragen.


Wat maakt het verschil tussen een digitaal product van 19,99 en een product van 2500 euro? Daar kom je achter in dit onderdeelHigh Value Product Creatie (T.W.V. €1000,-)


Het "High Value Product Creatie" onderdeel maakt dat jouw digitale product straks niet alleen goed verkoopt, maar ook nog eens voor hogere bedragen.


Wat maakt het verschil tussen een digitaal product van 19,99 en een product van 2500 euro? Daar kom je achter in dit onderdeelBonus #1: Mindset Modules (T.W.V. €299,-)


Deze unieke "ondernemers mindset" training gaf Michiel aan een selecte groep high-level klanten. Hierin ontdek je wat er echt schuilt in het gedrag van een topondernemer en hoe je mindset je inkomen grotendeels bepaald.Bonus #2: Traffic Geheimen (T.W.V. €499,-)


In deze gloednieuwe workshop die Michiel gaf aan zijn mastermind leden, laat hij je zijn eigen traffic geheimen zien die het levensbloed van zijn ondernemingen vormen. (nergens anders verkrijgbaar)Bonus #3: 6 maanden gratis toegang tot Barrière Brekers

(T.W.V. €599,-)TIJDELIJK!

Als je nu instapt in GaDigitaal krijg je daar als klap op de vuurpijl 6 maanden toegang tot de ondernemers community "Barrière Brekers".


Wat houdt dat in?


Extra trainingsmodules


Alle nieuwe trainingen die Michiel opneemt worden altijd als eerste beschikbaar voor de Barrière Brekers.Wekelijkse Q&A Sessies


Ultieme support van ons team van experts. Stel al je vragen tijdens de live sessies. Als Barrière Breker lid heb je onbeperkt toegang.Expert Calls


Niets helpt je zo snel vooruit als afkijken bij iemand die jouw doel al bereikt heeft. Iedere maand zitten er top ondernemers klaar om je een kijkje in hun bedrijf te geven.Premium marketing software


Bang dat de techniek te ingewikkeld of te duur voor je is? Wij geven je een selectie van de beste, en belangrijkste tools zodat je direct vooruit kunt zonder eindeloze extra kosten.


Gratis Marketing Website


Kun je niet goed uit de voeten met websites? Geen zorgen, we installeren een eenvoudige marketing website voor je zodat je jouw digitale product snel en eenvoudig kunt gaan verkopen zonder eerst een halve IT opleiding nodig te hebben.


De Barrière Brekers Community


De Barrière Brekers Community is de meeste succesvolle groep ondernemers op het gebied van digitale producten. 


Hier ontmoet jij like-minded ondernemers. We motiveren elkaar en duwen elkaar over de eindstreep.


De community zit vol succesverhalen, waar jij er binnenkort één van kunt zijn.


Live Implementatie Middagen


Wordt het je teveel? Raak je de draad kwijt?


Geen zorgen! Als je simpelweg onze regelmatige implementatiemiddagen bijwoont weet je zeker dat je digitale product binnenkort staat als een huis en structureel verkoopt!


Totale Waarde:

€3.897,-

Klantreacties uit de community

GaDigitaal©

4,89/5 sterren (466 reviews)


 • Premium Online Videocursus
 • Maandelijkse implementatiemiddag
 • Wekelijkse groepscoachingscalls
 • High level ondernemers community
 • Bonus #1: Mindset Modules
 • Bonus #2: Traffic Geheimen
 • Bonus #3: 6 Maanden Barrière Brekers Lidmaatschap inclusief

€297,-

€997 normale prijs

Aanbod verloopt over

Reacties van deelnemers

4,89/5 sterren (466 reviews)

Tijdelijk workshop aanbod
GaDigitaal© verloopt over

4,89/5 sterren (466 reviews)


Normale prijs €997


nu €297,-

© 2022 Online Marketing Solutions


Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele wijze door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.

disclaimer: Genoemde resultaten in e-mails, video's of ander materiaal en op deze pagina zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring. De gemiddelde persoon die aan zelfstudie doet behaalt nauwelijks tot geen resultaat. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en werk-ethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.