10 januari

0 comments

Hoe je de lancering van een product bouwt en automatiseert via internet.In deze aflevering laat ik zien hoe je een product launch uitbouwt op het internet. En dit heeft alles te maken met email automation.

En dit is nou precies een thema waar veel online ondernemers over struikelen omdat het al gauw overkomt als ingewikkelt en het nodig hebben van verschillende tools en technische kennis.

Maar niets is minder waar!

Het ziet er uitdagender uit dan dat het in werkelijkheid is. Uiteindelijk komt het allemaal neer op een serie aan e-mails. Zo eenvoudig is het.

Maar vandaag wil ik je laten zien waarom het zo veel complexer lijkt, wat je ermee kan en vooral waarom het zo krachtig is.

Dit doe ik aan de hand van het onder de loep nemen van één van mijn eigen bedrijven. Ik laat je stapje voor stapje, detail voor detail, zien hoe ik zelf zo'n product launch, bouw en automatiseer.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?