11 april

0 comments

Hoe verdeel je je focus en energie als ondernemer?In deze aflevering heb ik het over de uitdaging die alle ondernemers hebben bij het verdelen van hun tijd, aandacht en energie in de verschillende onderdelen van hun leven. 

Want ineens komt daar als ondernemer je onderneming je bedrijf bij. En ineens eist en vraagt dat bedrijf allerlei aandacht, energie en input van je.

Misschien heb je een gezin te onderhouden. Misschien heb je naast je onderneming nog een baan. Misschien heb je een huis waar je constant aan moet klussen.

En misschien heb je andere andere dingen in je leven die aandacht van je vragen.

Het is voor ondernemers vaak heel lastig in de beginperiode om daarin een goede balans te zoeken.

Hoe ga je daar nou mee om? Zijn dit vraagstukken waar je zelf last van hebt? Herken jij deze dingen waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Misschien is het een kwestie van schaalbaarheid, wat jou telkens niet lukt. Je loopt tegen grenzen aan van de groei van je bedrijf en je hebt daar misschien wat hulp bij nodig.

Dan is deelname aan een van mijn trajecten misschien een goede oplossing. Ga dan naar onlineomzet.com/interesse. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?