30 mei

0 comments

Hoe ziet het totale plaatje van een online marketing systeem er uit?Steeds vaker merk ik dat mensen die hun eerste online berijf aan het uitbouwen zijn, niet weten waar ze nou precies aan werken. Ze hebben geen idee hoe het er aan het einde van het proces uit zou moeten gaan zien, wat de verschillende onderdelen zijn en hoe deze allemaal op elkaar aansluiten.

Daarom heb ik hierover een speciale sessie opgenomen waar ik dit gehele plaatje heb uitgetekend en stapje voor stapje met je doorloop. Hierdoor wordt het voor jezelf ook duidelijk dat wanneer je aan iets werkt dat je snapt waar in het proces je precies aan werkt en dat je je realiseert dat alles wat daaraan te ingewikkeld of te technisch lijkt, slechts een kwestie is van even wat ervaring opdoenZijn dit vraagstukken waar je zelf last van hebt? Herken jij deze dingen waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Misschien is het een kwestie van schaalbaarheid, wat jou telkens niet lukt. Je loopt tegen grenzen aan van de groei van je bedrijf en je hebt daar misschien wat hulp bij nodig.

Dan is deelname aan een van mijn trajecten misschien een goede oplossing. Ga dan naar onlineomzet.com/interesse. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?