13 december

0 comments

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste beslissingen maakt voor je bedrijf?In deze aflevering ga ik het hebben over hoe je ervoor kunt zorgen dat je je hoofd leeg krijgt en de juiste beslissingen kunt maken voor je bedrijf.

Op het moment van opnemen ben ik aan de kustlijn van het prachtige Andalusië waar ik een appartementje voor mezelf heb afgehuurd. En dit doe ik met een speciale reden. Om ervoor te zorgen dat ik (weer) rust krijg in mijn hoofd plan ik dit soort dingen zo nu en dan voor mijzelf in. Zodat ik weer mentale ruimte kan creëren.

Ik maak mijn agenda voor minstens een week helemaal leeg en ga naar een plek dat voor mij zo stimulerend mogelijk werkt. Waar ik zo min mogelijk ruis en afleiding heb, zodat ik voor de aankomende periode alles op een rijtje kan zetten, nieuwe plannen kan maken en echt strategisch kan nadenken.

Dit ¨fenomeen¨ heb ik ook aan een groepje van mijn klanten toegelicht waarbij ik een aantal zeer waardevolle punten heb aangestipt. Loop jij nu en dan ook vast in de waan van de dag? En wil jij weten hoe je hier weer uitkomt, of beter nog: kan voorkomen. Bekijk dan deze aflevering.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?