22 maart

0 comments

De perfecte lengte van jouw marketing- of salesmateriaalEen van de meest gestelde vragen van andere ondernemers aan mij is over de lengte van hun marketing materiaal. Is deze te kort of juist te lang? En, hoelang moet deze precies zijn om mijn potentiële klant over te halen om tot aankoop over te gaan?

Waarom worstelen zoveel ondernemers met precies dit punt? Dat is omdat op het moment dat je met je eigen materiaal bezig bent het kan lijken dat je heel erg langdradig bent.

Juist dit punt heb ik getackeld in een gesprek met mijn klanten die ik graag met je wil delen. 


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?