Eenmalige live workshop:
Hoe maak je een digitaal product wat zichzelf verkoopt

Gratis deelname

Georganiseerd door Michiel CremersNog

*GDPR: Als je je aanmeldt voor deze gratis online training ontvang je ook wekelijks tips en adviezen voor meer online resultaat. Met je registratie voor het webinar ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals omschreven in de privacy policy. 

Wacht niet! We beginnen over


Michiel Cremers

Is internet ondernemer sinds 2009. Sindsdien heeft hij meer dan een miljoen euro gegenereerd met uitsluitend digitale producten in de Nederlandse markt. Het doel van deze training is je een kijkje achter de schermen te geven en je laten zien hoe jij zelf eenvoudig en snel je eerste digitale product in de markt kunt zetten.


"Er is geen betere tijd om te beginnen met je eigen digitale product dan nu!
Waarom? Omdat we nu de perfecte balans hebben bereikt tussen de eenvoud van het gebruik van internet door moderne tools, en een nog altijd grote vraag en klein aanbod van digitale producten.

Met jouw eigen digitale product heb jij iets schaars in handen!"

Michiel Cremers

Internet Ondernemer sinds 2009

Schrijf je direct in om je gratis plaats tijdens de online training vast te leggen

© 2021 Online Marketing Solutions


disclaimer: Genoemde resultaten in e-mails, video's of ander materiaal en op deze pagina zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring. De gemiddelde persoon die aan zelfstudie doet behaalt nauwelijks tot geen resultaat. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en werk-ethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.


OVER DE TRAINING: Aan het einde van de training doe ik een aanbod aan alle deelnemers om zich aan te melden voor betaalde cursus.. Dit is echter volledig vrijblijvend. De training duurt ongeveer 70 minuten echter je kunt op ieder moment de training verlaten zonder op het aanbod in te gaan. De inhoud van de training is concreet en toepasbaar voor ondernemers, ook wanneer je niet op het aanbod ingaat. De waarde die je uit het webinar zult halen zal er niet minder om zijn.


Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele wijze door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.