6 juni

0 comments

Meer succes met je internet onderneming door te letten op je slaapSuccesvol ondernemen is geheel afhankelijk van hoe jij presteert als ondernemer. En slaap is hierbij een zeer belangrijk onderdeel. Het is niet alleen van belang wat je letterlijk uitvoert in je bedrijf. Ook hoe je je leven leidt, hoe je omgaat met jezelf en hoe je voor jezelf zorgt.

Slaap, sport, ontspanning, voeding zijn allemaal punten waar je op kunt/moet letten om succesvol te zijn in het leven. In deze aflevering duik ik in het onderwerp slaap.

Er zijn namelijk een aantal kleine dingen die ik doe, simpele hacks die een enorm verschil maken op de mate waarin ik slaap, de diepte waarin ik slaap en de hoeveel energie die je daar aan overhoudt. Daarnaast zijn er ook een aantal dingen die de meeste mensen structureel verkeerd doen in de manier waarop ze hun slaap behandelen en de manier waarop ze daarmee omgaan.

Als je ervoor zorgt dat je met een 80/20 benadering de belangrijkste punten goed doet, dan is de mate van energie die je op termijn overhoudt vele malen hoger. Zijn dit vraagstukken waar je zelf last van hebt? Herken jij deze dingen waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Misschien is het een kwestie van schaalbaarheid, wat jou telkens niet lukt. Je loopt tegen grenzen aan van de groei van je bedrijf en je hebt daar misschien wat hulp bij nodig.

Dan is deelname aan een van mijn trajecten misschien een goede oplossing. Ga dan naar onlineomzet.com/interesse. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?