Getuigenissen of zogenaamde testimonials die op deze website verschijnen worden door ons op verschillende manieren en in verschillende vormen ontvangen. De testimonials geven de ervaringen van individuen weer welke onze producten of diensten hebben gebruikt. Echter, individuele resultaten kunnen afwijken. We beweren op geen enkele manier dat de weergegeven ervaringen typisch of representatief zijn voor wat een andere consument kan ervaren of kan verwachten bij het gebruik van onze producten of diensten. Testimonials zijn niet altijd representatief voor wat de gemiddelde klant ervaart. De individuen die testimonials hebben ingezonden, hebben dit uit eigen beweging of op aanvraag gedaan maar zijn hiervoor niet gecompenseerd.

De weergegevens testimonials zijn één op één overgenomen met uitzondering van spelling en gramaticale correctie. Sommige testimonials kunnen zijn aangepast voor duidelijkheid of zijn ingekort omdat originele inhoud niet relevant bleek voor het algemene publiek van de website. Online Marketing Solutions en haar betrokkenen zijn niet verantwoordelijk voor de meningen of opmerkingen welke door gebruikers of in testimonials op deze website zijn geplaatst en deelt niet per definitie de meningen of uitlatingen. Alle opmerkingen of reacties zijn uitsluitend de mening van de schrijver of reviewer. Alle testimonials worden gecontroleerd op authenticiteit voordat deze voor openbare weergave worden vrijgegeven.

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?