28 maart

0 comments

Over het opschalen van jouw bedrijf!In dit vierde en daarmee laatste onderdeel van deze reeks over opschalen ga ik in op het opschalen van het bedrijf zelf.

- Wat zit er nog meer in de lagen van je bedrijf? 

- Wat moet mee groeien als je gaat spelen en hoe pak je dat aan? 

Wat je vaak ziet gebeuren is dat ondernemers in de eerste fase zich vooral richten op sales en marketing. Waar in principe natuurlijk niets mis mee is.

Het probleem hiervan echter is; dat als je die code kraakt en het je lukt om op enige schaal te verkopen dat dan de rest van je bedrijf daar nog niet klaar voor is.

Waar je dan vooral op moet letten? Daarover gaat deze nieuwe aflevering!

Zijn dit vraagstukken waar je zelf last van hebt? Herken jij deze dingen waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Misschien is het een kwestie van schaalbaarheid, wat jou telkens niet lukt. Je loopt tegen grenzen aan van de groei van je bedrijf en je hebt daar misschien wat hulp bij nodig.

Dan is deelname aan een van mijn trajecten misschien een goede oplossing. Ga dan naar onlineomzet.com/interesse. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?