Hierna volgend vindt u onze voorwaarden betreffende terugbetalingen (refunds) na de aanschaf van onze producten of diensten:

Wij verkopen uitsluitend informatie producten en diensten. Dit zijn producten en diensten waarbij de waarde zit in de kennis en ervaring welke ermee wordt overgebracht op de klant.

Graag communiceren wij expliciet dat we geen resultaten garanderen omdat deze grotendeels, maar niet uitsluitend, afhangen van de inzet en ervaring van de klant.

Het product of de dienst welke u aankoopt heeft waarde in de vorm van kennis en informatie, niet in de vorm van resultaat, danwel geldelijk of in iedere andere vorm.
Daarom bieden wij geen terugbetalingen aan op basis van het uitblijven van resultaten. 

Situaties waarin wij wel kunnen beslissen over te gaan op terugbetalingen zijn:

  • De klant heeft geen toegang verkregen tot het beloofde materiaal gedurende meer dan 3 weken na aankoop datum en meerdere pogingen contact te verkrijgen.
  • De aankoop is gedaan buiten de wetenschap van de klant om door een derde partij (bijvoorbeeld door hacking of phishing)
  • Buitengewone omstandigheden waardoor wij concluderen dat een terugbetaling op zijn plaats is (deze beslissing ligt altijd bij ons en kan nooit worden afgedwongen)

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?