7 maart

0 comments

Wat zijn de voorwaarden van het opschalen van je digitale bedrijf?Het opschalen van een internetbedrijf is een term die we heel vaak langs horen komen. Bijna alle ondernemers zijn op zoek naar de sleutel, de code die gekraakt moet worden om te spelen, zoals ze dat noemen.

Maar om een bedrijf daadwerkelijk succesvol op te schalen, komen er meer factoren om de hoek kijken dan je in eerste instantie zou denken.

Het is niet een kwestie als simpelweg je advertentie budget opschroeven of aan meer bezoekers zien te komen.

Op alle niveaus en op alle lagen van je bedrijf moet er geschaald worden en moet je bedrijf schaalbaar worden.

In deze aflevering start ik met daar waar je moet beginnen, de ondernemer. De ondernemer zelf dient schaalbaar te zijn.

Zijn dit vraagstukken zijn waar je zelf mee kampt? Herken jij deze dingen waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Misschien is het een kwestie van schaalbaarheid, wat jou telkens niet lukt. Je loopt tegen grenzen aan van de groei van je bedrijf en je hebt daar misschien wat hulp bij nodig.

Dan is deelname aan een van mijn trajecten misschien een goede oplossing. Ga dan naar onlineomzet.com/interesse. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.


- Volg de podcast via -Tags


You may also like

Meld je aan en word klant

Na meerdere honderden ondernemers in Nederland en België geholpen te hebben met het bouwen en opschalen van hun kennis en informatie bedrijven kunnen we met recht zeggen: "Wat we doen werkt"

Doe jij mee?